Over ons

Ascubel

Welkom op onze vernieuwde website horecabenodigdheden met webshop. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde partners en fabrikanten, stellen wij u als professionele klant met trots een uiterst ruime keuze produkten aan zeer gunstige prijzen voor. Zowel de laatste trends als de reeds gevestigde waarden binnen het totaalconcept voor horeca en de betere grootkeuken  zijn nu binnen handbereik.

Vanzelfsprekend blijven wij als bedrijfspartner van hygiëne papierwaren en – produkten actief op de markt aanwezig. Laat u verleiden door dit kwaliteitsvolle aanbod en bezoek ook onze partners. Neem indien nodig gerust vrijblijvend contact op voor verdere info en/of overleg.

Dank alvast voor het vertrouwen!

 

 

Schrijf in op onze Nieuwsbrief

Beste klanten,

De overheid heeft beslist om over te gaan tot strengere maatregelen om verdere besmettingen met het coronavirus af te remmen.

Ook bij Ascubel nemen we bijkomende maatregelen: de gezondheid van onze klanten, partners en medewerkers staat hierbij centraal.

Vanaf heden 18/03/2020 (tot nader order) sluiten wij onze deuren en schakelen over op afhaal en leveringen van telefonisch, per mail of online bestelde goederen.
Hou het gezond, draag zorg voor jezelf, je gezin, je medewerkers en al wie je dierbaar is.

Het Ascubel team

Tel 051 250 250 – Gsm 0495 211 867